Expertise in roest bestrijding. Oléus en haar verhaal.

Oléus heeft door haar sterke affiniteit met scheepsbouw een assortiment van coatings en smeermiddelen ontwikkeld waarbij de termen bestrijding, bescherming en het behouden als speerpunt wordt gezien. Vooral beschermen vormt de essentie van onze producten die wij klanten bieden. Wij profileren ons dan ook als de anti-roest specialist.

Door een sterk distributienetwerk en een vlakke organisatie structuur kunnen wij u een snelle adequate ondersteuning bieden. Daarnaast, trainen wij onze distributiepartners zodat zij op de hoogte blijven van alle nieuwe ontwikkelingen en u vervolgens een correct advies kunnen geven. Door een gerichte focus op de technische ondersteuning in combinatie met de wijze van het behandelen en onderhouden kan Oléus uw plan effectief tot uitvoering laten komen.

Daarnaast is het doel niet alleen de verkoop van onze producten, wij willen onze producten een extra dimensie geven. Onze kennis gaat verder dan alleen de inkoop, wij verdiepen ons in alle facetten rond de producten zoals de eigenschappen, de kwaliteit, het gebruik en onderhoud van onze producten. Daarnaast vinden wij het erg belangrijk dat Oléus bijdraagt aan een schone en veilige leefomgeving en zo blijft de voortdurende innovatie van onze producten in tact. Helpt u ook mee?

Oléus doet een sprong in het verleden

In 2005 is het idee ontstaan om Oléus B.V op te richten door Bart van der Goot. Het profileert vanaf de start als leverancier in coatings en protectives waarbij de logistieke processen zijn uitbesteed. Het motto is dan ook groot worden door klein te blijven. Bij de ontwikkeling van haar producten is verfmarkt altijd benadert vanuit het olie oogpunt. Hierdoor zijn er verschillende producten ontstaan en op deze manier kunnen wij ons differentiëren van de concurrent.

Hebben wij uw vraag nog niet beantwoord? Dan kunt u ons altijd bereiken via info@oleus.nl . Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen!

Klik hier voor het product assortiment.

Oleus | de anti roest specialist
  • Oléus de anti roest specialist
  • Oléus heeft zich gespecialiseerd in de scheepvaart
  • Meer dan 25 jaar ervaring in de scheepvaart.
  • Onze producten zijn primair bedoeld om corrosie tegen te gaan